Hotel Lesná Adult Friendly - Sous vide teľacie karé, med-chilli kukuričná polenta, gaštanovo-kávové pyré, teľací demiglace a žĺtko | Facebook
Šéfkuchár Tomáš Chilý: Recept na sous-vide hovädzie líčka s fazuľou a chipsami zo sladkých zemiakov - Profikuchar.sk
![PDF) Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide. Food safety of meals prepared by sous vide method. PDF) Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide. Food safety of meals prepared by sous vide method.](https://i1.rgstatic.net/publication/360035689_Bezpecnost_pokrmov_pripravenych_metodou_sous_vide_Food_safety_of_meals_prepared_by_sous_vide_method/links/625ea964a279ec5dd702d145/largepreview.png)
PDF) Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide. Food safety of meals prepared by sous vide method.
Food Tips Košice - Teľacia kvetová špička (sous vide), šampiňónové pyré, chlebovo-špenátová kroketa, brusnicový gél a hľuzvovková demi glace / Folks Food Truck | Facebook
![Berndorf Sandrik: Teľací valček sous vide so špenátovým pyré a medvedím cesnakom Jakub Sobotka - Šéfkuchár Reštaurácia Kaskady Suroviny: Teľacie stehno 900g Koreňová zelenina 600g Cibuľa 350g Zemiaky 300g Čerstvý špenát 500g Berndorf Sandrik: Teľací valček sous vide so špenátovým pyré a medvedím cesnakom Jakub Sobotka - Šéfkuchár Reštaurácia Kaskady Suroviny: Teľacie stehno 900g Koreňová zelenina 600g Cibuľa 350g Zemiaky 300g Čerstvý špenát 500g](https://daybyme.s3.eu-west-2.amazonaws.com/items/1532338916MpyvxCFqRP.jpg)