![PDF) Mesto a dejiny [The City and History] 2018/2 | Peter Fedorčák, Martin Pekar, Zuzana Tokarova, Sandra Begonja, Florina Jerliu, Vlora Navakazi, Frederik Galambosi, and Katarína Lukáčová - Academia.edu PDF) Mesto a dejiny [The City and History] 2018/2 | Peter Fedorčák, Martin Pekar, Zuzana Tokarova, Sandra Begonja, Florina Jerliu, Vlora Navakazi, Frederik Galambosi, and Katarína Lukáčová - Academia.edu](https://0.academia-photos.com/attachment_thumbnails/58085307/mini_magick20181230-27133-fzo57t.png?1546176811)
PDF) Mesto a dejiny [The City and History] 2018/2 | Peter Fedorčák, Martin Pekar, Zuzana Tokarova, Sandra Begonja, Florina Jerliu, Vlora Navakazi, Frederik Galambosi, and Katarína Lukáčová - Academia.edu
![Stránka 2 – Bohaté dejiny, veľkolepé príbehy, pravidelné programy a jedinečná atmosféra. Navštívte slávny Beckovský hrad a zažite históriu na vlastnej koži. Stránka 2 – Bohaté dejiny, veľkolepé príbehy, pravidelné programy a jedinečná atmosféra. Navštívte slávny Beckovský hrad a zažite históriu na vlastnej koži.](http://www.hrad-beckov.sk/wp-content/uploads/2022/10/20220424_081129-scaled.jpg)
Stránka 2 – Bohaté dejiny, veľkolepé príbehy, pravidelné programy a jedinečná atmosféra. Navštívte slávny Beckovský hrad a zažite históriu na vlastnej koži.
![PDF) Physical-chemical characteristics of traditional Austrian cooked-cured meat products and their significant for multiplication of Listeria monocytogenes PDF) Physical-chemical characteristics of traditional Austrian cooked-cured meat products and their significant for multiplication of Listeria monocytogenes](https://i1.rgstatic.net/publication/268083925_Physical-chemical_characteristics_of_traditional_Austrian_cooked-cured_meat_products_and_their_significant_for_multiplication_of_Listeria_monocytogenes/links/5461b5d50cf27487b45288ff/largepreview.png)