Burger Buns - Prečo nepečieme žemle vo formách? Na prípravu našich žemlí používame tzv. brioškový spôsob prípravy cesta, pri ktorom každú žemľu ručne vytvarujeme a necháme voľne kysnúť na plechu. Takto pripravená
![Domáce chrumkavé žemle - hrnčekový recept: Výborné pečivo ako z pekárne, stokrát lepšie ako gumové rožky zo supermarketu! Domáce chrumkavé žemle - hrnčekový recept: Výborné pečivo ako z pekárne, stokrát lepšie ako gumové rožky zo supermarketu!](https://i.ytimg.com/vi/8y3FPpgtqlQ/maxresdefault.jpg)
Domáce chrumkavé žemle - hrnčekový recept: Výborné pečivo ako z pekárne, stokrát lepšie ako gumové rožky zo supermarketu!
![Domáce chrumkavé žemle - hrnčekový recept: Výborné pečivo ako z pekárne, stokrát lepšie ako gumové rožky zo supermarketu! Domáce chrumkavé žemle - hrnčekový recept: Výborné pečivo ako z pekárne, stokrát lepšie ako gumové rožky zo supermarketu!](https://tojenapad.dobrenoviny.sk/wp-content/uploads/2020/10/zemle.jpg)