ENAK bistro & restaurant - Dnešný špeciál je pečený bôčik CHAR SIEW podávaný s riasami, jazmínovou ryžou a restovaným pok choiom, ktorý sme sa naučili pripravovať na kurze v SINGAPURE 😘😍 #charsiew #
Šikovnik v kuchyni - B. B. Pečený bôčik - ryžou a plnkou. Asi 1kg bočiku, cesnak, cibuľa, soľ mleté čierne korenie, kmín,-pečieme pri teplote 180/200 asi 2 hod. / plnka - 2
![R. Krcho: Sous vide bravčový bôčik, pyré z bielej pečenej kapusty, zemiakové krokety - Profikuchar.sk R. Krcho: Sous vide bravčový bôčik, pyré z bielej pečenej kapusty, zemiakové krokety - Profikuchar.sk](https://cdn.sellio.net/uploads/35/articles/bocik_krcho_profikuchar.jpg)