Kompetitívny účinoK baKtérií mliečneho Kysnutia na rast StaphylococcuS aureuS Competitive effect of lactic acid bacteria o
potravinárstvo Volume 6 37 No. 1/2012 EFFECT OF DIFFERENT ENVIRONMENTAL FACTORS ON THE GROWTH DYNAMICS OF STAPHYLOCOCCUS AUREUS
potravinárstvo ročník 4 75 2/2010 MIKROBIOLOGICKÁ ZAŤAŽENOSŤ OVČIEHO MLIEKA OD PRVOVÝROBY PO JEHO SPRACOVANIE THE MICRO
Identifikácia mikroorganizmov vyizolovaných z mliečnych výrobkov za pomoci hmotnostnej spektrometrie MALDI TOF MS Biotyper a
![PDF) Exposure and risk assessment of Staphylococcus aureus in food chain in Slovakia | Ľubomír Valík - Academia.edu PDF) Exposure and risk assessment of Staphylococcus aureus in food chain in Slovakia | Ľubomír Valík - Academia.edu](https://0.academia-photos.com/attachment_thumbnails/68162662/mini_magick20210717-31431-1xsdpe1.png?1626544308)