Home

rakovina kufor hriech mikrobiologia vzduchu potavinovy kodex potom polárne univerzitný študent

ROČNÍK 14, Č. 1, 2007 Vydáva Výskumný ústav potravinársky, Bratislava
ROČNÍK 14, Č. 1, 2007 Vydáva Výskumný ústav potravinársky, Bratislava

V Ý N O S
V Ý N O S

Odborná spôsobilosť – študijný materiál na epidemiologicky závažnú činnosť  pri výrobe, manipulácii a uvádzaní d
Odborná spôsobilosť – študijný materiál na epidemiologicky závažnú činnosť pri výrobe, manipulácii a uvádzaní d

Strana: 1 INFORMAČNÝ LIST PREDMETU Vysoká škola: Univerzita P. J. Šafárika  v Košiciach Fakulta: Kód predmetu: USL/BEE/14
Strana: 1 INFORMAČNÝ LIST PREDMETU Vysoká škola: Univerzita P. J. Šafárika v Košiciach Fakulta: Kód predmetu: USL/BEE/14

ŠTUDIJNÝ MATERIÁL Odborná spôsobilosť na vykonávanie epidemiologicky  závažných činností výroba, manipulácia a uvá
ŠTUDIJNÝ MATERIÁL Odborná spôsobilosť na vykonávanie epidemiologicky závažných činností výroba, manipulácia a uvá

1/2006 - Potravinárstvo
1/2006 - Potravinárstvo

ODPORÚČANÝ MEDZINÁRODNÝ KÓDEX OBVYKLÝCH POSTUPOV VŠEOBECNÉ ZÁSADY HYGIENY  POTRAVINÁRSKYCH VÝROBKOV CAC/RCP 1-1969, R
ODPORÚČANÝ MEDZINÁRODNÝ KÓDEX OBVYKLÝCH POSTUPOV VŠEOBECNÉ ZÁSADY HYGIENY POTRAVINÁRSKYCH VÝROBKOV CAC/RCP 1-1969, R

04650/2008-OL z 11.2.2008
04650/2008-OL z 11.2.2008

Bezpečnosť a kontrola potravín : (zborník prác z XV. vedeckej konferencie s  medzinárodnou účasťou online), Piešťany,
Bezpečnosť a kontrola potravín : (zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online), Piešťany,

1 MINISTERSTVO PÔDOHOSPODÁRSTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Číslo: 2329/2009-810  Materiál na poradu vedenia V ý r o č n á s
1 MINISTERSTVO PÔDOHOSPODÁRSTVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY Číslo: 2329/2009-810 Materiál na poradu vedenia V ý r o č n á s

waste forum 2010, 4
waste forum 2010, 4

Snímka 1
Snímka 1

Ročník 2017
Ročník 2017

Manuál pre zabezpečenie systému hygieny v maloobchode
Manuál pre zabezpečenie systému hygieny v maloobchode

PROCEEDING ZBORNÍK PREDNÁŠOK - Ramiran
PROCEEDING ZBORNÍK PREDNÁŠOK - Ramiran

Študijný materiál na skúšky odbornej spôsobilosti na výkon epidemiologicky  závažných činností pri výrobe, manipulá
Študijný materiál na skúšky odbornej spôsobilosti na výkon epidemiologicky závažných činností pri výrobe, manipulá

Senkvican 2 2015 issu by Zuzana Frnová Somorovská - Issuu
Senkvican 2 2015 issu by Zuzana Frnová Somorovská - Issuu

Príloha OA 2
Príloha OA 2

V Ý N O S
V Ý N O S

Manuál pre zabezpečenie systému hygieny v maloobchode
Manuál pre zabezpečenie systému hygieny v maloobchode

Príloha č. 1 k dvanástej hlave druhej časti potravinového kódexu Prídavné  látky v potravinách Časť A Farbivá do p
Príloha č. 1 k dvanástej hlave druhej časti potravinového kódexu Prídavné látky v potravinách Časť A Farbivá do p

Untitled
Untitled

Výskumného ústavu potravinárskeho
Výskumného ústavu potravinárskeho

Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác zo XVI. vedeckej konferencie  s medzinárodnou účasťou online, Piešťany,
Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác zo XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany,