Zakusky u Jarušky - Burizónovo-karamelové rezy 25. 07. 2010 21:51 | Autor: Mária Ácsová PRÍSADY: 200 g burizónov, 300 g kryštálového cukru, 80 g rastlinného tuku, 1 sladené kondenzované mlieko POSTUP: Z
![Bez nich by Vianoce neboli! TRIKY na karamel od cukrárky + najlepšie recepty na VIANOČNÉ grilážky, trubičky, kolieska aj tradičné rezy na oblátke Bez nich by Vianoce neboli! TRIKY na karamel od cukrárky + najlepšie recepty na VIANOČNÉ grilážky, trubičky, kolieska aj tradičné rezy na oblátke](https://img.aktuality.sk/foto/Zml0LWluLzYwMHgwL2ltZw==/Kau8wpXuRjjQaf1lRTtI8A.jpg?st=f7feOiSMxFW4sCf89ZTTVQE31QjqGyb1xXQoGKi8vF8&ts=1671106095&e=0)
Bez nich by Vianoce neboli! TRIKY na karamel od cukrárky + najlepšie recepty na VIANOČNÉ grilážky, trubičky, kolieska aj tradičné rezy na oblátke
![Bez nich by Vianoce neboli! TRIKY na karamel od cukrárky + najlepšie recepty na VIANOČNÉ grilážky, trubičky, kolieska aj tradičné rezy na oblátke Bez nich by Vianoce neboli! TRIKY na karamel od cukrárky + najlepšie recepty na VIANOČNÉ grilážky, trubičky, kolieska aj tradičné rezy na oblátke](https://ocdn.eu/pulscms/MDA_/921695164ec9fe74c014d6d4d563bf1c.jpg)