odporučiť slnečné svetlo Zoznámiť herian mlieko auto dĺžka vodcovstva
K. Herian: V mlieku sme klesli viac ako susedia | Roľnícke noviny – Internetový poľnohospodársky portál
Súčasníci a ich mliečne stereotypy - Spotrebiteľ - Užitočná pravda - Pravda
KAROL HERIAN – ZDRAVOTNÝ PRÍNOS MLIEKA A MLIEČNYCH VÝROBKOV – Krajské kultúrne stredisko v Žiline
Karol Herian, Author at Potravinářská škola
OZ Vidiecky parlament na Slovensku - 🥛 Viac využívajme zdravotné účinky fermentovaných mliečnych výrobkov, je to naše biele zlato. Ing. Karol Herian, CSc., Žilina V poslednom období celý svet zachvátili oprávnené obavy
Vývoj ovčieho mliekarstva na Slovensku | VIPA
Odborník na mlieko a mliečne výrobky Karol Herian: Zarážajúce zistenie o slovenských syrárskych špecialitách - Fotografia č.3 | Nový Čas
KAROL HERIAN – ZDRAVOTNÝ PRÍNOS MLIEKA A MLIEČNYCH VÝROBKOV – Krajské kultúrne stredisko v Žiline
Odborník na spracovanie mlieka Karol Herian: Z plechu sa nenajeme - SME | MY Žilina
Odborník na mlieko a mliečne výrobky Karol Herian: Zarážajúce zistenie o slovenských syrárskych špecialitách - Fotografia č.1 | Nový Čas
Spotreba mlieka a mliečnych výrobkov na Slovensku patrí medzi najnižšie v Európe | Info.sk
Je záujem o sebestačnosť v produkcii mlieka? | Roľnícke noviny – Internetový poľnohospodársky portál
Pripomeňme si poslanie Svetového dňa mlieka | VIPA
Rádio Regina Stred - Všetko, čo robíte, musíte robiť naplno a s láskou... tvrdí Karol Herian, špecialista v oblasti spracovania mlieka, stále činný potravinár a zanietený obhajca mliečnej výživy a slovenskej bryndze.
Predaj knihy: Spracovanie mlieka pre farmárov a v domácnostiach 2. vydanie | VIPA
Kritické myslenie Deň mlieka 9. máj 2022 “Mlieko je dokonalá potravina a jeho oslava je opodstatnená.” V rámci projekt
Rádio Slovensko - Hosť NP 👉 Ing. Karol Herian, CSc, - odborník na mlieko, syry, ovčiarske výrobky. Roky viedol Výskumný ústav mliekarenský v Žiline. Už je na dôchodku, ale stále pracuje ako
Odborník na mlieko a mliečne výrobky Karol Herian: Zarážajúce zistenie o slovenských syrárskych špecialitách - Fotografia č.4 | Nový Čas
Odborník na mlieko a mliečne výrobky Karol Herian: Zarážajúce zistenie o slovenských syrárskych špecialitách | Nový Čas
Výroba syrov - Karol Herian | Knihy z Martinusu
Karol Herian: Je hanba, že mlieko na slovenskú špecialitu bryndzu, vozíme z Talianska, Francúzska a Rumunska | Žilinský večerník
Odborník na mlieko a mliečne výrobky Karol Herian: Zarážajúce zistenie o slovenských syrárskych špecialitách - Fotografia č.6 | Nový Čas
Karol Herian: Je hanba, že mlieko na slovenskú špecialitu bryndzu, vozíme z Talianska, Francúzska a Rumunska | Žilinský večerník
Odborník na spracovanie mlieka Karol Herian: Z plechu sa nenajeme - SME | MY Žilina