![Overené recepty z odpaľovaného cesta - venčeky, veterníky, eclair, krémeš | Food, Czech recipes, Baking recipes Overené recepty z odpaľovaného cesta - venčeky, veterníky, eclair, krémeš | Food, Czech recipes, Baking recipes](https://i.pinimg.com/736x/53/4b/6f/534b6fe6e49d9189036cbfa672f179a8.jpg)
Overené recepty z odpaľovaného cesta - venčeky, veterníky, eclair, krémeš | Food, Czech recipes, Baking recipes
Babičkine dobroty - Venčeky z odpaľovaného cesta Odpaľované cesto: 300ml vody 125ml oleja 250g hladkej múky 350g vajec (6-7 podľa veľkosti vajec) štipka soli Pudingový krém: 1 liter mlieka 200g cukru 250
![Smile: Karamelové veterníky INGREDIENCIE PUDINGOVÝ KRÉM 500 ml mlieka Pilos 1 vajíčko 2 žĺtky 150 g kryštálového cukru Castello 30 g hladkej múky Castello 30 g Zlatého klasu 500 ml smotany na Smile: Karamelové veterníky INGREDIENCIE PUDINGOVÝ KRÉM 500 ml mlieka Pilos 1 vajíčko 2 žĺtky 150 g kryštálového cukru Castello 30 g hladkej múky Castello 30 g Zlatého klasu 500 ml smotany na](https://daybyme.s3.eu-west-2.amazonaws.com/items/1568513357eiRSIxMqmy.jpg)